Ring til os på tlf.: 64 83 16 31 

Roser​

I perioden oktober til maj, sælger vi barrods roser, som vi kan sende med posten til hele verden.Her ligger priserne på 45 kr. og op pr. stk. kontakt os for mere information.

I sommer perioden sælger vi haveroser i potter, men det er altid en god ide at bestille, såer i sikre på at de er hjemme til når de skal bruges.

Placering af roser

Den optimale placering af roser, er i fuld sol eller et sted hvor der er sol i minimum 6 timer. Roser kan plantes i helt almindeligt muld/lerholdigthavejord.

Plantning af roser

Køber man barrodede roser, som gerne er lidt billigere end roser i potter, skal udplantningen ske i oktober-november måned, da planten er idvale på dette tidspunkt og da man stadig kan komme i jorden inden frosten sætter ind. Potteroser kan sættes på alle tidspunkter af året - dog skal man sørge for at planten ikke tørrer ud de første uger - især i sommerperioden.

Grav et dybt hul, således at rosens podested (den tykke del lige over rødderne) er ca. 10 cm under jordens overflade. Dæk rødderne med jordog tryk forsigtigt jorden fast omkring rødderne. Herefter vandes rosen grundigt og holdes jævnt fugtig i ugerne efter plantningen.

Gødning og vanding af roser

Hvis man ønsker masser af blomster og sunde planter, bør man gøde sine roser 3 gange årligt - i slutningen af marts, hvor de skal sætte nyeskud, når de står i knopper og efter første blomstring.

Beskæring af roser

I princippet bestemmer man selv om man vil beskære sine roser eller ej. Men man bør som minimum fjerne døde grene og for gamle grene i slutningenaf april, da det skæmmer planten og forøger risikoen for sygdomme.

Man kan klippe roserne ned til 20-30 cm. Man kan klippe ca. én cm over et udadvendt bladøje for at sikre en god forgrening af planten.

Vi har altid et stort udvalg af forskellige roser på lager til forskellige anledninger. ​Kom forbi vores forretning eller kontakt os og hør nærmere.​​

​Fru Jensen

​Adelgade 74

5400 Bogense

CVR: 38524410

Tlf.: 64 83 16 31

E-mail: 9456@butiksmail.dk